Artikler

Sådan får du mest ud af din hp lasertoner

HP lasertoner – Få flere udskrifter på hver toner.

HP lasertoner kan være dyrere i indkøb, så derfor skal du have mest muligt ud af dem. Derfor har vi lavet denne lille guide, som kan hjælpe dig med at spare toner.

Har du nogensinde overvejet, hvordan du kan få mest muligt ud af din hp lasertoner? Der er faktisk en række ting, du kan gøre for at forlænge tonerkassettenes levetid. Følg disse tips, og du vil se, at du kan få mere ud af din hp lasertoner.

1. Brug den korrekte type papir

Du kan bruge almindeligt kopipapir til at udskrive med, men det er ikke særlig effektivt. Hvis du vil have det bedste ud af din hp lasertoner, så skal du bruge papir, der er beregnet til at blive udskrevet med laserprinter. Dette papir er designet til at optage tonerne bedre, så du ikke skal bruge så meget.

2. Juster udskriftsindstillingerne

Når du udskriver, så skal du sørge for at justere indstillingerne på din printer. Hvis du udskriver i høj opløsning, så vil det tage mere tid, og du vil også bruge mere toner. Sæt derfor printerindstillingerne til lav opløsning, hvis du ikke skal bruge det udskrevne materiale til noget professionelt.

3. Udskiv kun det du har behov for.

Inden du skriver ud, så brug “Vis udskrift” Så får du et overblik over hvad du er ved, at udskrive. Skal du bare bruge en side, så er det jo dumt, at udskrive de 10 sider nedenunder.

Det samme hvis du vil udskrive en hjemmeside, så tjek at der ikke er en masse annoncer og billeder, da det bruger meget toner.

Så tjek altid “Vis udskrift” inden du printer.

Hvis du ikke skal bruge det udskrevne materiale, så slet det. På den måde sparer du både toner og papir.

Original eller kompatibel HP toner?

Det er helt op til dig. De fleste er tilfredse med de kompatible toner, da de er billige og fungerer lige så godt som de originale.

Men der er også mange som foretrækker de originale, da de er mærket med HP og er helt sikkert at bruge i deres printer.

Hp opdatere printere med nye firmware, hvis du bruger uoriginale toner, så skal du slå det fra og klikke nej tak, hvis den spørger om du vil opdatere.

Normalt vil vi anbefale original HP toner. Det er dog ikke altid du opdager forskellen mellem original og kompatibel ud over på prisen.

Kort opsummering af HP.

For at få mest ud af din HP lasertoner, så får du en kort opsummering.

Sådan får du mest ud af din hp lasertoner

1. Udskriv kun det du har brug for.

2. Brug “Vis udskrift” for at få et overblik over hvad du skal udskrive.

3. Tjek altid “Vis udskrift” inden du printer.

4. Slet det udskrevne materiale, hvis du ikke skal bruge det.

God fornøjelse.