Artikler

5 fordele ved at blive medlem af en fagforening

Der er mange fordele ved at være i en god fagforening. En god fagforening er en, der er stærk og repræsenterer sine medlemmer godt. En god fagforening er en, der er organiseret og har en god kontrakt. En god fagforening er en, der er aktiv og kæmper for sine medlemmer. En god fagforening er en, der respekteres af arbejdsgiveren. En god fagforening er en, dens medlemmer er stolte af at tilhøre. IBEW gør alle disse ting og mere. Vi er en stærk, progressiv kraft for vores medlemmer og for arbejdende mennesker i hele USA, Canada og rundt om i verden. Vores medlemmer er stolte af at være i en fagforening, der kæmper for deres rettigheder og velbefindende – vi giver en stemme til arbejdende mennesker på arbejdspladsen, på jobbet og i samfundet. IBEW repræsenterer mere end 600.000 medlemmer i USA

Union HK: Et fristed for Hongkongs kreative klasse

Union HK er et godt sted at arbejde! Personalet er venligt og hjælpsomt, og virksomheden er altid på udkig efter måder at forbedre sine medarbejderes oplevelse på. Union HK giver store fordele og muligheder for vækst, og jeg er stolt over at være en del af det.– Anonym medarbejder, Union HK“Kurset var meget lærerigt, instruktøren (Andy) var meget vidende, og jeg synes, det er en god uddannelsesmulighed for medarbejdere i økonomiafdelingen.” — Anonym medarbejder, Fagforening HK “Jeg fandt kurset meget nyttigt, og det har i høj grad øget min viden om, hvordan man bruger Excel i mit job. Jeg nød også at have frokost tilberedt af instruktøren, inklusive drikkevarer. Jeg vil helt klart anbefale dette kursus til andre og ville elske at vende tilbage, hvis der er et andet kursus.

Fællesskabs- og familieværdier har stadig betydning

Familie og fællesskab er begge vigtige aspekter af vores liv. De giver os en følelse af tilhørsforhold og forbindelse. Familien er det første fællesskab, vi oplever, og det giver os en følelse af tryghed og ubetinget kærlighed. Fællesskab kan findes mange steder, såsom klubber, kirker, skoler og arbejde. Det kan give os en følelse af forbindelse til andre og en følelse af formål. Både familie og fællesskab er vigtige i vores liv, og vi bør værne om dem begge. Jeg kiggede nogle af mine gamle billeder igennem og fandt denne. Jeg anede ikke, hvad det var på det tidspunkt, så jeg lavede lidt research. Det er faktisk en koi fisk. Det er sjovt at se, at det viser sig at være noget helt andet, end jeg troede, det var. Dette billede blev faktisk taget i en restaurant.

Link til artiklen

frie fagforening